Huomioitavaa verkkokaupassa! Verkkokauppamme palvelee ensisijaisesti laskutusasiakkaitamme.

TEST-IT Antigeenipikatesti

1,30 

Kuvaus

TEST-IT koronapikatesti on tarkoitettu akuutin Covid-19-taudin poissulkemiseksi. Luotettava ja helppokäyttöinen TEST-IT kotitesti on Euroopassa valmistettu helppokäyttöinen ja luotettava nenätesti. Pakkauksessa tulee mukana kuvalliset käyttöohjeet.

Koronaviruksen kotitesti SARS-CoV-2-antigeenipikatesti on yksivaiheinen in vitro -testi, mikä perustuu immonokromatografiaan. Pikatesti on kehitetty nopeaan, kvalitatiiviseen SARS-CoV-2-viruksen antigeenimääritykseen COVID-19 epäillyn henkilön nenän etuosasta otettavasta näytteestä ensimmäisten seitsemän päivän kuluessa oireiden ilmaantumisesta.

Pakkauksen sisältö:

1 x testikasetti
1 x steriili vanupuikko
1 x näyte uuttoreagenssi putki
1 x käyttöohje
Ominaisuudet:

Koronatesti itsetestaukseen
CE-merkitty, hyväksytty kuluttajakäyttöön
Säilytys: huoneenlämmössä
Pakkauskoko: yksittäispakkaus

Antigeenitestit soveltuvat akuutin koronatartunnan toteamiseen. Antigeenitestit tunnistavat tartunnan parhaiten, kun oireiden alkamisesta on kulunut korkeintaan 5 päivää. Testi soveltuu sekä oireettomien, että oireellisten testaamiseen

Covid-19 taudin testaaminen ei voi olla enää helpompaa. Oletko ajatellut tapaavasi sukulaisiasi? Onko juhlat tiedossa? TEST-IT Antigeenipikatesti antaa tuloksen nopeasti ja sopii tehtäväksi missä ja milloin vain.

On hyvä muistaa, että mikään testi ei ole 100-prosenttisen varma. Testistä voi saada väärän negatiivisen tai väärän positiivisen tuloksen.  Tästä syystä on tärkeää, että noudatat Käyttöohjeessa olevan Testitulosten tulkinta -otsikon alla annettuja ohjeita.

Jos sinulla on koronatartuntaan sopivia oireita, suosittelemme, että  menet tarvittaessa ammattilaisten tekemään maksuttomaan koronatestiin ja pysyt muuten kotona.

Kotitesti ei korvaa terveydenhuollossa tehtävää koronatestiä. Kotitestin tulosten perusteella ei tehdä hoitopäätöksiä eikä vapauteta tartuntatautilääkärin määräämästä eristyksestä tai karanteenista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TEST-IT Antigeenipikatesti”