Huomioitavaa verkkokaupassa! Verkkokauppamme palvelee ensisijaisesti laskutusasiakkaitamme.

SWISSLINE AGE INTELLIGENCE YOUTH BOOSTER – RETINO + RETINYL PALMITATE 20ml

35,46  Alv 0%

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Age Intelligence Youth Booster – Retinol + Retinyl Palmitate

Tiivistetty Anti-Wrinkle Boosteri – Kaikille ihotyypeille.

Konsentroitu anti-wrinkle boosteri stimuloi solun uusiutumista, sopii tehokasta uudistumista vaativalle iholle.

Tasoittaa juonteita, uudistaa ihoa. Ihoystävällinen 100% vegaaninen.

Konsentroitu, ryppyjä ja juonteita ehkäisevä boosteri, joka stimuloi solujen uusiutumista, sopii tehokasta uusiutumista vaativalle iholle. Täydellinen hoito ikääntyvälle iholle lisänä ilta-ihonhoitorutiinisi!

Koostumuksessa yhdistyvät kapseloitu Retinoli (smart delivery) ja uuden sukupolven retinoidien eri muodot, jotka vähentävät juonteita ja ryppyjä, korjaavat vaurioitunutta ihoa sekä lisäävät ihon omaa kollageenintuotantoa.

Palkinnot: Youth Booster on osa Age Intelligence-kokoelmaamme, voittaja Woman & Home Clever Skincare Awards 2021, One to Watch -kategoriassa.

SWISSLINE

Swissline ideologia kunnioittaa ihoa ja toimii yhteistyössä ihon kanssa – biologisesti. Palkitut, iho-identtiset koostumukset edustavat kasvikunnan ja teknologian parhaita aineosia, sekä ihonhoidon viimeisintä huipputeknologiaa.

Swissline tuotteita on valmistettu yli 30 vuoden ajan Sveitsissä ja niistä jokainen perustuu tieteellisesti todistettuihin ainesosiin.

Käyttö:

Youth Boosteria tulisi käyttää vain iltaisin. Sekoita boosteri kämmenelläsi seerumin joukkoon tai levitä suoraan iholle, jos ihosi on tottunut retinoideihin.

ANTI-WRINKLE – UUDISTAA IHOA – 100% VEGAANINEN

Tuotetiedot:

  • Koko: 20ml
  • Ihotyyppi: kaikki ihotyypit
  • Parabeeniton, Allergeeniton, Hajusteeton, Väritön
  • 100% vegaani
  • Valmistettu: Sveitsissä

Koostumus sisältää:

PURE RETINOL (kapseloitu – smart delivery): suljettu syklodekstriiniin – luonnon tärkkelyksestä saatuun molekyyliin – stabiilisuuden lisäämiseksi ja asteittaisen vapautumisen pidentämiseksi. Retinoli tunnetaan hyvin vaurioituneen ihon korjaavista vaikutuksistaan sekä  tehokkaasta solujen uusiutumista stimuloivasta vaikutuksesta. Lisää ja parantaa ihon omaa kollageenintuotantoa.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SWISSLINE AGE INTELLIGENCE YOUTH BOOSTER – RETINO + RETINYL PALMITATE 20ml”