Huomioitavaa verkkokaupassa! Verkkokauppamme palvelee ensisijaisesti laskutusasiakkaitamme.

SWISSLINE AGE INTELLIGENCE RADIANCE BOOSTER – 10% ViITAMIN C

33,90  Alv 0%

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

SWISSLINE Age Intelligence Radiance Booster – 10% Vitamin C

Tiivistetty Anti-Oxidant C-vitamiini Boosteri kirkastamaan ja vitalisoimaan ihoa – Kaikille ihotyypeille

Awards-palkittu boosteri kirkastaa ja uudistaa ihon sekä suojaa ihoa valovanhenemiselta. Raikasta positiivista energiaa ja elinvoimaa iholle!

Heleyttää, kirkastaa, lisää ihon elinvoimaa ja jäntevyyttä. Ihoystävällinen, 100% vegaaninen.

Awards-palkittu boosteri kirkastaa ja uudistaa ihon sekä suojaa ihoa valovanhenemiselta. Raikasta positiivista energiaa ja elinvoimaa iholle!

Avainaktiiviaine Stay-C® 50, on rekisteröity quasi-drug nimikkeellä Japanissa. Sen on kliinisesti osoitettu kirkastavan ihoa ja torjuvan ikääntymisen merkkejä iholla.

Palkinnot: Voittaja: The Best Skin Brightener of the Year, Marie Claire Beauty Awards 2019. Radiance Booster on osa  Age Intelligence kokoelmaamme, voittaja: Woman&Home Clever Skincare Awards 2021, One to Watch kategoriassa.

Raikkaampi, elinvoimaisempi iho. Korjaa valovanhenemisen aiheuttamia muutoksia solutasolla ja antaa iholle vahvan ja tehokkaan antioksidanttisuojan.

SWISSLINE

Swissline ideologia kunnioittaa ihoa ja toimii yhteistyössä ihon kanssa – biologisesti. Palkitut, iho-identtiset koostumukset edustavat kasvikunnan ja teknologian parhaita aineosia, sekä ihonhoidon viimeisintä huipputeknologiaa.

Swissline tuotteita on valmistettu yli 30 vuoden ajan Sveitsissä ja niistä jokainen perustuu tieteellisesti todistettuihin ainesosiin.

Käyttö:

Radiance Boosteria voidaan käyttää aamuin/illoin, aina tarvittaessa. Sekoita kämmenelläsi seerumiin maksimoidaksesi hoitotulokset, tai yhdistä suoraan hoitovoiteeseesi.

KIRKASTAA – KIINTEYTTÄÄ – ENERGISOI JA VITALISOI

Tuotetiedot:

  • Koko: 20ml
  • Ihotyyppi: normaali, kuiva, erittäin kuiva, rasvainen, herkkä- sekaiho
  • Parabeeniton, Allergeeniton, Hajusteeton, Väritön, Vegaaninen, Eläinkokeeton
  • 100% vegaani
  • Valmistettu: Sveitsissä

Koostumus sisältää:

STAY-C® 50*:  Askorbyyli-natriumforsfaatti on stabiilimpi C-vitamiinin muoto ja se on rekisteröity  quasi-drug nimikkeellä Japanissa.  Tunnetaan tehokkaana Antioksidanttina, joka kirkastaa ihoa ja  vähentää ikääntymisen merkkejä. Radiance Booster sisältää myös puhdasta L-askorbiinihappoa -C-vitamiinin aktiivisinta, mutta vähiten stabiilia muotoa-yhdessä askorbiinihapon suolamuodon kanssa, mikä parantaa huomattavasti stabiilisuutta erittäin korkeassa pitoisuudessa. * STAY-C® 50 on DSM Nutritional Products AG: n (DSM Nutritional Products SA /DSM Nutritional Products Ltd), Sveitsi, rekisteröimä tuotemerkki. Ilmoitetut in vivo -tutkimukset suoritti DSM, 40 vapaaehtoisella, 35-45-vuotiailla testihenkilöillä

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SWISSLINE AGE INTELLIGENCE RADIANCE BOOSTER – 10% ViITAMIN C”