Huomioitavaa verkkokaupassa! Verkkokauppamme palvelee ensisijaisesti laskutusasiakkaitamme.

SWISSLINE AGE INTELLIGENCE PERFECTION BOOSTER – 10% LACTIC ACID 20ml

33,90  Alv 0%

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Age Intelligence Perfection Booster – 10% Lactic Acid 20ml

Tiivistetty Anti-Blemish Boosteri – Seka- ja rasvaiselle iholle.

Tiivistetty maitohappoboosteri kuorii ihoa hellävaraisesti ja tekee ihosta puhtaan ja säteilevän.

Uudistaa, supistaa huokoset, vähentää ihon epäpuhtauksia. Ihoystävällinen, 100% vegaaninen.

Konsentroitu maitohappoboosteri kuorii ihon hellävaraisesti ja tekee siitä puhtaan, säteilevän ja raikkaan. Tehokas, mutta lempeä ratkaisu kaikille ihonhoidon viimeisimpiä innovaatioita hakeville. 

Sisältää 10% maitohappoa – kaikkein ihoystävällisintä AHA-happoa, joka hajottaa ja liuottaa ihon pinnalta kuolleet ihosolut. Maitohappo on ainoa luonnossakin esiintyvä happo ja siksi myös kaikkein siedetyin. Sopii kaikille ihotyypeille, myös niille, joiden iho ei siedä glykolihappoa. Palkinnot: Perfection Booster on osa Age Intelligence -kokoelmaamme, voittaja Woman & Home Clever Skincare Awards 2021, One to Watch -kategoriassa.

Uudistaa ja tasoittaa ihon pintaa. Supistaa huokoset ja silottaa hienot juonteet. Korjaa valovanhenemisen aiheuttamia vaurioita iholla kuorien ihoa hellävaraisesti.

SWISSLINE

Swissline ideologia kunnioittaa ihoa ja toimii yhteistyössä ihon kanssa – biologisesti. Palkitut, iho-identtiset koostumukset edustavat kasvikunnan ja teknologian parhaita aineosia, sekä ihonhoidon viimeisintä huipputeknologiaa.

Swissline tuotteita on valmistettu yli 30 vuoden ajan Sveitsissä ja niistä jokainen perustuu tieteellisesti todistettuihin ainesosiin.

Käyttö:

Kuten muutkin Age Intelligence boosterit, Perfection booster on suunniteltu yhdistettäväksi kaikkeen ihonhoitoon. Käytä vain iltaisin. Sekoita kämmenelläsi seerumiin maksimoidaksesi hoitotulokset, tai yhdistä suoraan hoitovoiteeseesi. Suosittelemme korkeaa SPF-suojaa päiväkäytössä.

UUDISTAA – SUPISTAA HUOKOSET – SILOTTAA JUONTEET – 100% VEGAANINEN

Tuotetiedot:

  • Koko: 20ml
  • Ihotyyppi: rasvainen, sekaiho
  • Parabeeniton, Allergeeniton, Hajusteeton, Väritön
  • 100% vegaani
  • Valmistettu: Sveitsissä

Koostumus sisältää:

MAITOHAPPO 10% (lopullisen koostumuksen pH on 3.70): Tehokas, mutta hellävarainen kuorinta iholle. Maitohappo on ainoa luonnossakin esiintyvä happo ja siksi myös kaikkein siedetyin.  Suojaa ihon luonnollista pH-arvoa ulkoisilta alkaloivilta tekijöiltä. Tässä koostumuksessa käytetty maitohappo saadaan ohran ja maissin käymisreaktion tuloksena. 100% vegaaninen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SWISSLINE AGE INTELLIGENCE PERFECTION BOOSTER – 10% LACTIC ACID 20ml”