Huomioitavaa verkkokaupassa! Verkkokauppamme palvelee ensisijaisesti laskutusasiakkaitamme.

SWISSLINE AGE INTELLIGENCE PEACE BOOSTER – 5% NIACINAMIDE + 2% TRANEXAMIC ACID 20ml

33,73  Alv 0%

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Age Intelligence Peace booster – 5% Niacinamide + 2% Tranexamic acid

Rauhoittava, tiivistetty Boosteri, herkälle, reagoivalle iholle.

Hellävarainen, rauhoittava boosteri herkälle iholle. Suojaa ja  vähentää ihon punoittelua,  vahvistaa ihon suojamuuria ja korjaa pieniä ihovaurioita.  Tee rauha ihosi kanssa!

Rauhoittaa, tasapainottaa, lievittää punoittelua. Ihoystävällinen, 100% vegaaninen.

Hellävarainen boosteri herkälle iholle vähentää punoitusta, vahvistaa ihon suojamuuria ja edistää ihon palautumista. Tee rauha ihon kanssa!

5% niasiiniamidia vahvistaa ihon puolustusmekanismeja, tasoittaa ihon sävyä  ja kirkastaa ihoa. Traneksaamihappoa käytetään ihonhoitotuotteissa tukemaan auringonvalon aiheuttaman hyperpigmentaation näkyviä vaikutuksia.

Palkinnot: Peace Booster on osa Age Intelligence -kokoelmaamme, voittaja Woman & Home Clever Skincare Awards 2021, One to Watch -kategoriassa.

Vähentää punoitusta, edistää ihon palautumista. Vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria. Kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyn.

SWISSLINE

Swissline ideologia kunnioittaa ihoa ja toimii yhteistyössä ihon kanssa – biologisesti. Palkitut, iho-identtiset koostumukset edustavat kasvikunnan ja teknologian parhaita aineosia, sekä ihonhoidon viimeisintä huipputeknologiaa.

Swissline tuotteita on valmistettu yli 30 vuoden ajan Sveitsissä ja niistä jokainen perustuu tieteellisesti todistettuihin ainesosiin.

Käyttö:

Kuten muutkin Age Intelligence boosterit, Peace booster on suunniteltu yhdistettäväksi kaikkeen ihonhoitoon. Käytä aamuin/illoin. Sekoita kämmenelläsi seerumiin tai suoraan hoitovoiteeseen.  Voidaan levittää myös suoraan ongelmallisille ihoalueille ennen muita hoitotuotteita.

RAUHOITTAVA – PUNOITUSTA LIEVITTÄVÄ – TASOITTAVA – 100% VEGAANI

Tuotetiedot:

  • Koko: 20ml
  • Ihotyyppi: herkkäiho
  • Hajusteeton – Ei sisällä fenoksietanolia,  Väritön,  Vegaaninen.
  • 100% vegaani
  • Valmistettu: Sveitsissä

Koostumus sisältää

5% NIASIINIAMIDI: B3-vitamiini on ihonhoidon supervitamiini. Se vahvistaa ihon puolustusmekanismeja lisäämällä ihon vastustuskykyä. Lisäksi se auttaa vaalentamaan ja tasoittamaan ihon sävyä ehkäisemällä melanosomien siirtymistä melanosyyteistä keratinosyytteihin. 2% TRANSEKSAAMIHAPPO:  Traneksaamihappo on farmaseuttinen lääkeaine, jota käytetään enimmäkseen hemostaattisena aineena veren vuodon pysäyttämiseksi erilaisissa lääketieteellisissä toimenpiteissä.

Viime aikoina sitä on käytetty ihonhoitotuotteissa ja eri hoitomenetelmissä tulehduksen jälkeisten tilojen hoitoon, kuten hyperpigmentaation, tummien laikkujen, aknen ja herkän ihon hoidoissa sekä laserhoitojen jälkihoitona.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SWISSLINE AGE INTELLIGENCE PEACE BOOSTER – 5% NIACINAMIDE + 2% TRANEXAMIC ACID 20ml”