Huomioitavaa verkkokaupassa! Verkkokauppamme palvelee ensisijaisesti laskutusasiakkaitamme.

SWISSLINE AGE INTELLIGENCE EVENNESS BOOSTER – 2% ALPHA-ARBUTIN 20ml

33,90  Alv 0%

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Age Intelligence Evenness Booster – 2% Alpha-Arbutin

Tiivistetty Anti-Spot Boosteri kirkastamaan ja tasoittamaan ihon väriä – Kaikille ihotyypeille

Tasoittaa ihon sävyn, anti-spot. Ihoystävällinen, 100% vegaaninen. 

Tehokaasti ihon pigmenttimuutoksia vaalentava boosteri. Koostumus sisältää korkeimman mahdollisen pitoisuuden 2% Alpha-Arbutinia, joka on tehokkaampi muoto klassisesta arbutiinista ja jota käytetään kosmetologiassa.

Boosteri on avain, joka avaa kaikki ovet hyperpigmentaation tehokkaaseen hoitamiseen, mikä on kosmetologian kenties suurimpia ihonhoidon haasteita. 

Palkinnot: Evenness Booster on osa Age Intelligence -kokoelmaa, joka voitti Woman & Home Clever Skincare Awards 2021 One to Watch -kategorian.

Vaalentaa ja kirkastaa jo olemassa olevia pigmenttimuutoksia. Tasoittaa ihon sävyn ja estää uusien pigmenttilaikkujen syntymistä.

SWISSLINE

Swissline ideologia kunnioittaa ihoa ja toimii yhteistyössä ihon kanssa – biologisesti. Palkitut, iho-identtiset koostumukset edustavat kasvikunnan ja teknologian parhaita aineosia, sekä ihonhoidon viimeisintä huipputeknologiaa.

Swissline tuotteita on valmistettu yli 30 vuoden ajan Sveitsissä ja niistä jokainen perustuu tieteellisesti todistettuihin ainesosiin.

Käyttö:

Evenness Booster voidaan käyttää aamuin/illoin, aina tarvittaessa. Sekoita kämmenelläsi seerumiin maksimoidaksesi hoitotulokset, tai yhdistä suoraan hoitovoiteeseesi. Voidaan levittää myös suoraan pigmentoituneelle ihoalueelle anti-spot hoitona.

TASOITTAA IHON SÄVYN  – ANTI-SPOT – 100% VEGAANI

Tuotetiedot:

  • Koko: 20ml
  • Ihotyyppi: kaikki ihotyypit
  • Parabeeniton, Allergeeniton, Hajusteeton, Väritön
  • 100% vegaani
  • Valmistettu: Sveitsissä

Koostumus sisältää:

ALPHA-ARBUTIN:  Arbutin on glykosidi-fytokemikaali, joka uutetaan karhunmarjoista monien muiden sitä sisältävien lääkekasvien joukossa. Paikallisesti käytettynä se estää voimakkaasti tyrosinaasia ja estää siten melaniinin tummumista. Alfa-arbutiini on paljon monimutkaisempi arbutiinin muoto, joka saadaan glykosidin ja hydroksyylimolekyyliin (= happi+vety) ristisidoksesta, jolloin se saadaan imeytymään ihoon nopeammin. Nopea tunkeutuminen ihoon on avain syvätehoiseen hoitotulokseen, ennenkuin arbutiini hajoaa ihon omien entsyymien vaikutuksesta ja menettää voimansa. Käytämme sitä korkeimmalla mahdollisella 2%:n pitoisuudella verrattuna 1%:n vakiopitoisuuteen.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SWISSLINE AGE INTELLIGENCE EVENNESS BOOSTER – 2% ALPHA-ARBUTIN 20ml”