Huomioitavaa verkkokaupassa! Verkkokauppamme palvelee ensisijaisesti laskutusasiakkaitamme.

Rapid COVID-19 Antigen Sylkitesti

3,20 

Varasto loppu

Kuvaus

Rapid COVID-19 Antigen sylkitesti  on tarkoitettu akuutin Covid-19-taudin poissulkemiseksi. Luotettava ja helppokäyttöinen Rapid COVID-19 Antigen sylkitesti on tarkoitettu itse tehtäväksi. Testi antaa testituloksen jo 15 minuutissa. Nopea, itse tehtävä Rapid COVID-19 Antigen sylkitesti on suunniteltu akuutin COVID-19-taudin toteamiseksi. Testi otetaan sylkinäytteestä SARS CoV-:n nukleokapsidiantigeenin havaitsemiseksi. Pakkauksen mukana tulevat suomen ja ruotsinkieliset ohjeet.

Antigeenitestit soveltuvat akuutin koronatartunnan toteamiseen. Antigeenitestit tunnistavat tartunnan parhaiten, kun oireiden alkamisesta on kulunut korkeintaan 5 päivää. Testi soveltuu sekä oireettomien, että oireellisten testaamiseen

Covid-19 taudin testaaminen ei voi olla enää helpompaa. Oletko ajatellut tapaavasi sukulaisiasi? Onko juhlat tiedossa? Rapid COVID-19 Antigen Sylkitesti antaa tuloksen nopeasti ja sopii tehtäväksi missä ja milloin vain.

  • Nopea, helppo koronapikatesti antaa tuloksen jo 15 minuutissa
  • Helppo tehdä myös lapselle
  • Testin näytteenotto on helppoa ja kivutonta – testinäyte otetaan syljestä
  • Rapid COVID-19 Antigen syljestä otettava koronatesti on tarkoitettu itse tehtäväksi.( Testin Sensitiivisyys 99,06 % & spesifisyys >99,00 %
  • Mukana suomen- ja ruotsinkieliset käyttöohjeet
  • CE 1434

On hyvä muistaa, että mikään testi ei ole 100-prosenttisen varma. Testistä voi saada väärän negatiivisen tai väärän positiivisen tuloksen.  Tästä syystä on tärkeää, että noudatat Käyttöohjeessa olevan Testitulosten tulkinta -otsikon alla annettuja ohjeita.

Jos sinulla on koronatartuntaan sopivia oireita, suosittelemme, että  menet tarvittaessa ammattilaisten tekemään maksuttomaan koronatestiin ja pysyt muuten kotona.

Kotitesti ei korvaa terveydenhuollossa tehtävää koronatestiä. Kotitestin tulosten perusteella ei tehdä hoitopäätöksiä eikä vapauteta tartuntatautilääkärin määräämästä eristyksestä tai karanteenista.

Pakkaus sisältää:

1 Testikasetti

1 Syljenkeräyslaite (1ml:n Uuttoliuoksella)

1 Keräyssuppilo

1 kertakäyttöinen pipetti

Käyttöohjeet

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rapid COVID-19 Antigen Sylkitesti”