Huomioitavaa verkkokaupassa! Verkkokauppamme palvelee ensisijaisesti laskutusasiakkaitamme.

EPSON EcoTank ET-M1180 Tulostin

359,00  Alv 0%

Kuvaus

Epson EcoTank ET-M1180 tulostin.

Epsonin tulostimissa käytetään kylmämustesuihkutekniikkaa,  joka tarjoaa asiakkaille useita etuja. 

Epsonin tekniikka ei tarvitse lämpöä musteensyöttöprosessia varten.  Sen sijaan painetaan Piezo-elementtiä, joka syöttää musteen tulostuspäästä  joustamalla edestakaisin. Lasertulostimien on puolestaan lämmitettävä  lämpöyksikkö tulostusta varten.

Epson on vihreä valinta

Maailma muuttuu nopeasti. Nyt, enemmän kuin koskaan, kestävän  kehityksen periaatteet ja tehokkuuden lisääminen määrittelevät uudelleen sen, mitä käyttäjät ja yritykset haluavat tekniikalta.  

Tulostus ei ole poikkeus, ja siirtymällä mustesuihkutulostimiin Epsonin asiakkaat ovat mukana  myönteisessä muutoksessa. Valitsemalla Epsonin tulostimen teet vihreän valinnan. 

Epson EcoTank ET-1180 mustesuihkutulostimissa käytetään lämmötöntä tekniikkaa, joka tarjoaa asiakkaille useita etuja. Epsonin tulostustekniikka ei tarvitse lämmitystä, kun laite kytketään päälle tai aktivoidaan lepotilasta.  Tämä tarkoittaa, että se aloittaa tulostamisen välittömästi, mikä tekee siitä 50 % nopeamman  verrattuna lasertulostimiin joiden on esilämmitettävä lämpöyksikkö tulostamista varten. 

Tulostaminen on yhtenäistä ja nopeaa, myös silloin kun tulosteissa on paljon kuvia tai tekstiä. 

Pienempi virrankulutus säästää energiaa ja rahaa 

Epsonin lämmötön tekniikka käyttää jopa 83 % vähemmän energiaa kuin lasertekniikka3, sillä  se ei vaadi lämmitystä käynnistyäkseen. Koska mustesuihkutulostimissa ei ole lämpöyksikköä,  energiankulutus on paljon pienempi kuin lasertulostimissa.  

Vähemmän vaihdettavia osia, pienemmät ympäristövaikutukset  

Lasertulostimissa on tyypillisesti enemmän tarvikkeita, ja monissa tapauksissa rumpu, siirtohihna ja  lämpöyksikkö on ajoittain vaihdettava. Epsonin mustesuihkutulostimet käyttävät jopa 96 % vähemmän tarvikkeita kuin lasertulostimet. Lämmöttömän tekniikan ansiosta Esponin mustesuihkutulostimissa on lasertulostimia vähemmän vaihdettavia osia, ja tulostuspäät eivät ole kulutusosia. Tämä vähentää valmistuksen ja kierrätyksen aiheuttamia ympäristövaikutuksia. 

Huoltotoimien väheneminen lisää tuottavuutta  

Epsonin mustesuihkutulostimissa on niiden lämmöttömään tekniikkaan perustuvan rakenteen ansiosta vähemmän osia, jotka voivat vikaantua, mikä vähentää käyttäjältä vaadittuja toimia. Tämän vuoksi Epsonin mustesuihkutulostimet ovat luotettavia, ja käyttökatkoksia on huomattavasti vähemmän.

Epson EcoTank ET-M1180 tulostin takaa laadukkaat ja edulliset tulosteet.

  • Värikasettien määrä: 1
  • Suurin toimintajakso: 5000 sivua kuukaudessa
  • Suurin resoluutio: 1200 x 2400 DPI
  • Suurin ISO A-luokan paperikoko: A4
  • Tulostusnopeus (musta, normaalilaatu, A4/US Letter): 39 ppm.
  • Kaksipuolinen tulostus.
  • Wi-Fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “EPSON EcoTank ET-M1180 Tulostin”