Huomioitavaa verkkokaupassa! Verkkokauppamme palvelee ensisijaisesti laskutusasiakkaitamme.

AIM-X Antigeenipikatesti (Newgene)

1,55 

Varasto loppu

Kuvaus

AIM-X Antigeenipikatesti (Newgene) koronapikatesti on tarkoitettu akuutin Covid-19-taudin poissulkemiseksi. Luotettava ja helppokäyttöinen AIM-X Antigeenipikatesti (Newgene) on tarkoitettu itse tehtäväksi. Testi antaa testituloksen jo 15 minuutissa. Nopea, itse tehtävä AIM-X Antigeenipikatesti (Newgene) koronatesti on suunniteltu akuutin COVID-19-taudin toteamiseksi. Testi tehdään nenän etuosasta otettavasta näytteestä SARS CoV-:n nukleokapsidiantigeenin havaitsemiseksi. Pakkauksen mukana tulevat suomen ja ruotsinkieliset ohjeet.

Antigeenitestit soveltuvat akuutin koronatartunnan toteamiseen. Antigeenitestit tunnistavat tartunnan parhaiten, kun oireiden alkamisesta on kulunut korkeintaan 5 päivää. Testi soveltuu sekä oireettomien, että oireellisten testaamiseen

Covid-19 taudin testaaminen ei voi olla enää helpompaa. Oletko ajatellut tapaavasi sukulaisiasi? Onko juhlat tiedossa? AIM-X Antigeenipikatesti (Newgene) antaa tuloksen nopeasti ja sopii tehtäväksi missä ja milloin vain.

  • Nopea, helppo koronapikatesti antaa tuloksen jo 15 minuutissa
  • Soveltuu sekä oireettomien, että oireellisten testaamiseen
  • Testin näytteenotto on helppoa ja kivutonta – testinäyte otetaan nenän etuosasta.
  • AIM-X Antigeenipikatesti (Newgene) koronatesti on tarkoitettu itse tehtäväksi, tulos on luotettava, testi antaa oikean tuloksen yli 98 % todennäköisyydellä. (Sensitiivisyys 97,1 % & spesifisyys 99,2 % (nasaalinäyte). Oireiset potilaat.)
  • Mukana suomen- ja ruotsinkieliset käyttöohjeet
  • CE 1434

On hyvä muistaa, että mikään testi ei ole 100-prosenttisen varma. Testistä voi saada väärän negatiivisen tai väärän positiivisen tuloksen.  Tästä syystä on tärkeää, että noudatat Käyttöohjeessa olevan Testitulosten tulkinta -otsikon alla annettuja ohjeita.

Jos sinulla on koronatartuntaan sopivia oireita, suosittelemme, että  menet tarvittaessa ammattilaisten tekemään maksuttomaan koronatestiin ja pysyt muuten kotona.

Kotitesti ei korvaa terveydenhuollossa tehtävää koronatestiä. Kotitestin tulosten perusteella ei tehdä hoitopäätöksiä eikä vapauteta tartuntatautilääkärin määräämästä eristyksestä tai karanteenista.

Pakkaus sisältää:

1 Testikasetti

1 Uuttoliuosputki

1 kertakäyttöinen näytepuikko

Käyttöohjeet

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AIM-X Antigeenipikatesti (Newgene)”