Huomioitavaa verkkokaupassa! Verkkokauppamme palvelee ensisijaisesti laskutusasiakkaitamme.

Acon Flowflex koronapikatesti (itsetestaukseen)

2,20 

Varasto loppu

Kuvaus

Acon Flowflex koronapikatesti (itsetestaukseen) on tarkoitettu akuutin Covid-19-taudin poissulkemiseksi. Luotettava ja helppokäyttöinen Acon Flowflex koronapikatesti (itsetestaukseen) on tarkoitettu itse tehtäväksi. Testi antaa testituloksen jo 15 minuutissa. Nopea, itse tehtävä Flowflex koronatesti on suunniteltu akuutin COVID-19-taudin toteamiseksi. Testi tehdään nenän etuosasta otettavasta näytteestä SARS CoV-:n nukleokapsidiantigeenin havaitsemiseksi. Pakkauksen mukana tulevat suomen ja ruotsinkieliset ohjeet.

Antigeenitestit soveltuvat akuutin koronatartunnan toteamiseen. Antigeenitestit tunnistavat tartunnan parhaiten, kun oireiden alkamisesta on kulunut korkeintaan 5 päivää.

Covid-19 taudin testaaminen ei voi olla enää helpompaa. Oletko ajatellut tapaavasi sukulaisiasi? Onko juhlat tiedossa? Acon Flowflex SARS-CoV-2 Antigeenitesti antaa tuloksen nopeasti ja sopii tehtäväksi missä ja milloin vain.

  • Nopea, helppo koronapikatesti antaa tuloksen jo 15 minuutissa.
  • Testin näytteenotto on helppoa ja kivutonta – testinäyte otetaan nenän etuosasta.
  • Flowflex koronatesti on tarkoitettu itse tehtäväksi, tulos on luotettava, testi antaa oikean tuloksen yli 97 % todennäköisyydellä. (Sensitiivisyys 97,1 % & spesifisyys 99,5 % (nasaalinäyte). Oireiset potilaat.)
  • Mukana suomen- ja ruotsinkieliset käyttöohjeet
  • CE 0123

On hyvä muistaa, että mikään testi ei ole 100-prosenttisen varma. Testistä voi saada väärän negatiivisen tai väärän positiivisen tuloksen.  Tästä syystä on tärkeää, että noudatat Miten tulkitsen kotitestin tuloksen -otsikon alla annettuja ohjeita.

Jos sinulla on koronatartuntaan sopivia oireita, suosittelemme, että  menet tarvittaessa ammattilaisten tekemään maksuttomaan koronatestiin ja pysyt muuten kotona.

Kotitesti ei korvaa terveydenhuollossa tehtävää koronatestiä. Kotitestin tulosten perusteella ei tehdä hoitopäätöksiä eikä vapauteta tartuntatautilääkärin määräämästä eristyksestä tai karanteenista.

Pakkaus sisältää:

1 Testikasetti

1 Uuttoliuosputki

1 kertakäyttöinen näytepuikko

1 Jätepussi

Pakkausohjeet

Katso myös: https://pharmaoffice.fi/tuote/kotimainen-a1-air-kirurginen-suu-ja-nenasuojain-50-kpl/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Acon Flowflex koronapikatesti (itsetestaukseen)”