Huomioitavaa verkkokaupassa! Verkkokauppamme palvelee ensisijaisesti laskutusasiakkaitamme.

Suojavarusteet

Suojavarusteet suojaavat käyttäjäänsä. Suojavarusteet, hengityssuojaimet ja kasvomaskit helposti ja nopeasti Pharma Officelta. Kauttamme saat laatustandardien mukaiset kasvosuojat ja hengityssuojaimet. Olemme suomalaisen AI Air suojavarusteita valmistavan tehtaan edustaja. Edustamme tuotetta Suomessa. Olemme mukana tuotekehityksessä, haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita kotimaisia suojavarusteita. Pyrimme kokoajan kehittämään ja laajentamaan valikoimaamme. Seuraamme markkinan kehitystä ja pyrimme vastamaan vaihtuvaan tarpeeseen nopeasti.

Suojavarusteita on monenlaisia ja laatuisia. Valitsemme tarkkaan suojavarusteet mitä edustamme ja otamme valikoimaamme. Pidämme valikoimassa ainoastaan laatuvaatimusten mukaisia tuotteita. Suojavarusteiden myyntiä ja laatua valvoo terveysviranomaiset. Eri töihin tarvitsee erilaisen suojavarusteen.

Katso lisää suojavarusteista https://www.tyosuojelu.fi/tyoolot/suojaimet-tyossa

Työssä missä pöly lentää, käsitellään kemikaaleja tai vaarallisia pienhiukkasia tulisi käyttää erityisiä suojavarusteita.

Henkilönsuojaimissa on oltava CE-merkintä, jolla valmistaja vakuuttaa suojaimen täyttävän sille säädöksissä asetetut vaatimukset.