HAVU Cosmetics

HAVU huulituotteet ovat 100% biohajoavia ja sisältävät vain luonnollisia vahoja ja öljyjä

HAVU+lipsticks+++RED

HAVU Cosmetics on ainutlaatuinen, suomalainen luonnonkosmetiikan brändi

Kaikki tuotteet ovat 100% biohajoavia ja luonnollisia. Brändi tuo markkinoille laadukasta kosmetiikkaa, joka toimii luontoystävällisesti ja sitä kuormittamatta aina tuotantoprosessista tuotteen hävittämiseen saakka. HAVUn huulituotteet ovat 100% biohajoavia ja sisältävät vain luonnollisia vahoja ja öljyjä. Tuotteet on valmistettu rakkaudella, laadusta tinkimättä.

Osta verkkokaupasta

HAVUn syntytarinan juurella on ajatus uudesta ja puhtaasta kosmetiikasta

Tuotteiden kaunis yksinkertaisuus on saanut inspiraationsa Suomen luonnosta, metsistä, vehreistä niityistä, sinisestä taivaasta ja tuhansista järvistä. Yrityksen perustamisesta lähtien tarkoituksena on ollut tuottaa laadukasta kosmetiikkaa, joka läpi koko valmistusprosessin aina tuotteen loppumetreille saakka olisi yhtä luonnon kanssa vahingoittamatta sitä.

HAVU Cosmetics on ainutlaatuinen, suomalainen luonnonkosmetiikan brändi, jonka kaikki tuotteet ovat 100% biohajoavia ja luonnollisia. Brändi tuo markkinoille laadukasta kosmetiikkaa, joka toimii luontoystävällisesti ja sitä kuormittamatta aina tuotantoprosessista tuotteen hävittämiseen saakka. HAVU Cosmeticsin tavoite on tuoda luonnon tarjoamat parhaat ainesosat kaikkien saataville ja taistella kosmetiikkateollisuuden ympäristökuormitusta vastaan.

Osta verkkokaupasta

Luonnollista kauneutta luonnonväreillä

Valmistettu käsin suomalaisesta puusta

Kotimaiset kosmetiikkatuotteet valmistetaan käsityönä Helsingissä!

Sekä tuotteessa, että tuotepakkauksessa käytetään raaka-aineena suomalaista puuta.

HAVUn missio on vähentää kosmetiikkateollisuuden ympäristökuormaa, ja meille on tärkeää kehittää kiertotaloutta tukevia kosmetiikkatuotteita.

Huulipunat

Huulipunan pakkaus on valmistettu suomalaisesta puusta, haavasta ja tervalepästä. Jokainen pakkaus on täysin ainutlaatuinen ja käsintehty alusta loppuun.

Pakkauksen sisällä oleva mekanismi eli sisähylsy on Polylaktidia (PLA), joka on maissitärkkelyksestä valmistettu biohajoava polymeeri. Pakkauksen voi kierrättää biojätteen seassa käytön jälkeen.

HAVU-single+package

Sävyt luonnosta

shades+copy

Huulipunien raaka-aineet täyttävät tarkat luonnonkosmetiikan kriteerit. Ainoastaan välttämättömistä raaka-aineista valmistetut huulipunat sisältävät luonnonvahoja ja -öljyjä, eikä niihin ole lisätty ylimääräisiä hajusteita tai säilöntäaineita. Pigmentit ovat yleisesti luonnonkosmetiikassa käytettyjä rautaoksideita, titaanidioksidia ja ultramariinia.

VIOLET&PINK+with+two+models

Huulipunissa käytetyillä öljyillä on Cosmos Organic -sertifikaatti ja sheavoi on Soil Association -sertifioitu.

Havun huulipunien lopputulos on ainutlaatuinen. Tunne huulilla ei ole liian tahmea eikä liian kuiva. Tunne jää kevyeksi ja hieman mattapintaiseksi. Sävyt sopivat hyvin myös poskipunaksi ja luomiväriksi.

Nordic Natural Beauty Awards -palkinnon voittaja

HAVU on Nordic Natural Beauty Awards -palkinnon voittaja huulipunakategoriassa! Lisäksi HAVU sai erityisen palkinnon the Best Package Design in 2020!

Palkintojen tuomaristo koostuu 50 pohjoismaisesta, kansainvälisesti tunnetusta tähdestä, jotka tulevat eri aloilta - kuten musiikista, elokuvista, urheilusta ja muodista. Vuonna 2020 on 46 tuotetta nimetty 22 tuotemerkiltä, jotka kilpailevat 18 kategoriassa meikkien, ihonhoitojen, vartalon ja hiusten hoidon aloilla. Kilpailuun osallistuvien tuotteiden oltava 100% luonnollisia.

Katso lisää kilpailusta tästä

123079813_745451312703085_6553165859506654772_o

Huultenhoituotteet - Lipcare Set

Raaka-aineet Suomen luonnosta & puunjalostuksen ylijäämästä.

Tuotteet hemmottelevat huulia ja luontoa. Kylmän talven aikana huulten hoito on korostetun tärkeää: sään kylmetessä rohtuneet huulet tarvitsevat kosteutusta ja hoitoa ympäri vuorokauden.

Hemmottelua huulille ja luonnolle – HAVU Cosmetics hyödyntää hoitotuotteissaan puunjalostuksen sivutuotantoa sekä kotimaisen metsän antimia.

balm-web

Huulivoide - Lip Balm

HAVUn huulivoide on tarkoitettu päivittäiseksi huulten perusvoiteeksi, joka sopii käytettäväksi esimerkiksi HAVUn huulipunien kanssa. Kosteuttava sheavoi sekä tuotteen luonnolliset öljyt, avokado- ja manteliöljy, tekevät voiteesta hyvin levittyvän ja kosteuttavan.

scrub2-web

Kuorinta - Lip Scrub

Koivukuorinnan pääraaka-aine on suomalainen koivun- kuorijauhe, joka syntyy suomalaisesta koivusta puunjalostuksen sivutuotteena. Tällä hetkellä isoa osaa puunjalostuksen sivuvirroista ei hyödynnetä, vaan ne poltetaan energiaksi. HAVUn uusi koivukuorinta antaa suomalaiselle raaka-aineelle uuden elämän vähentäen samalla hiilidioksidipäästöjä.

Tuote on tuoksultaan hento ja raikkaan metsäinen. Kuorintavoiteen ainesosista yli 60% on rauhoittavia luonnonöljyjä.

Koivukuorinta ei sisällä samoja allergeeneja kuin koivun siitepöly, minkä vuoksi sitä voivat käyttää myös koivuallergikot.

mask-web

Naamio - Lip Mask

Syväkosteuttava huulinaamio sisältää luonnollisten raaka-aineiden lisäksi erittäin vitamiini- ja mineraali- pitoista tyrniöljyä. Tyrniöljy on todellinen Suomen luonnon superainesosa: se pehmentää ja rauhoittaa ihoa ja sopii hyvin myös atooppiselle ja herkälle iholle. Tyrniöljy antaa HAVUn huulinaamiolle myös sen kauniin oranssin värin.

Käyttöohje huultenhoitotuotteille:

  1. Levitä huulia syväkosteuttava tyrninaamio illalla ja anna vaikuttaa huulilla yön yli.
  2. Kuori pehmeät huulet aamulla hellävaraisella koivukuorinnalla ja päivän aikana tarvittaessa.
  3. Lisää päiväkäyttöön tarkoitettua huulivoidetta ennen meikki

Vinkki! Kuorinta sopii myös huulimeikin poistoon.


Osta verkkokaupasta

Tilaa täydellinen tuotelista ja pyydä tarjous

tilaukset@pharmaoffice.fi
+358 500 985 856
Henkilökohtaiset yhteystiedot


Toimitusehdot

Hinnat alv 0%

Toimitusmaksu 10,90€ (yli 500€ tilaukset rahtivapaasti)

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kaikissa kysymyksissä voit lähettää viestiä asiakaspalvelun sähköpostiin, soittaa tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Vastaamme kaikkiin kyselyihin mahdollisimman pian.